Masajul Anticelulitic

   Este o formă a masajului, aplicat cu scop anticelulitic. Efectele sale se observă după mai multe şedinţe şi constau în îmbunătăţirea aspectului pielii pe zonele lucrate, scăderea cantităţii de grăsime pe segmentele supuse masajului, o mai bună circulaţie venoasă şi limfatică.
   Se folosesc procedee de masaj ceva mai ferme, asociate cu loţiuni speciale anticelulitice. Contrar miturilor existente între pacientele care au apelat la această procedură, masajul anticelulitic NU TREBUIE SĂ PRODUCĂ HEMATOAME ( VÂNĂTĂI ) !!! Masajul trebuie aplicat cu scop anticelulitic nu cu scopul de a produce vânătăi !!! Îmi permit să afirm că acel maseur care produce în mod repetat, aceleiaşi paciente, vânătăi prin masaj anticelulitic NU ESTE PROFESIONIST !!
   Clientele care aleg această cale de luptă împotriva celulitei trebuie să ştie că nu se pot face minuni peste noapte. Este nevoie de mai multe şedinţe de masaj, în funcţie de gradul de celulită de la care se începe tratamentul. De asemenea, trebuie să că este un masaj de cele mai multe ori dureros, în funcţie şi de pragul de sensibilitate al clientei, uneori chiar insuportabil.
Atentie! Masajul anticelulitic nu trebuie aplicat pe membrele inferioare care prezintă varice !


   Alături de masajul anticelulitic, în lupta împotriva celulitei sunt necesare şi alte măsuri cum ar fi:
      Consum de multe lichide, aproximativ 2 – 3 litrii zilnic. Atenţie : trebuie eliminate băuturile carbogazoase ! Această cantitate se poate acoperi cu apă plată, ceaiuri ( în special ceai verde ), sucuri naturale proaspete ( fara conservanti ), supe si ciorbe, etc
      Reducerea sau renuntarea totala la alcool, cafea, fumat, bauturi acidulate!
      Regimul alimentar trebuie sa devina unul sanatos; reducerea drastica a grasimilor consumate, mai ales cele de origine animala, mezelurilor, prjiturilor si ciocolatei în exces; evita combinatiile de carne cu pâine, carofi sau paste, prefera în locul lor o salata mare de cruditati; introducerea în alimentatie a fructelor si legumelor proaspete, a grasimilor vegetale neprajite ( untura de peste )
      Diminuarea pe cât posibil a stresului ( sport, masaj, hobby-uri)
      Abandonarea sedentarismului ! Nu înseamna ca trebuie sa faceti sport de performanta, dar miscarea este absolut necesara ! Se poate începe cu o jumatate de ora de plimbare zilnica prin parc, apoi miscare cu bicicleta, apoi miscare la sala ( aerobic, fitness ). Dintre sporturi, cel mai complet din acest punct de vedere este înotul ( care se poate combina cu sauna )
      În cazul în care se folosesc anticonceptionale, iar acestea nu au fost prescrise de medic, oprirea administrarii acestora sau schimbarea lor cu unele recomandate de specialist. Nu folositi un anume tip de pastila numai pentru ca îl foloseste si prietena dumneavoastra chiar daca ei i-a fost indicat de medic, prescrierea anticonceptionalelor se face individualizat !


Contactaţi chiar acum cabinetul nostru pentru a vă programa la un consult de specialitate, medicul recomandându-vă cea mai bună metodă de a lupta împotriva celulitei. Vă asigurăm că veţi beneficia de întreaga noastră experienţă şi, împreună, putem obţine rezultate remarcabile, remodelându-vă silueta astfel încât să vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră.