NOU : Ofertă Specială

 -  Vino acum împreună cu un prieten sau prietenă, înscrieţi-vă pentru un tratament de detoxifiere prin drenaj limfatic manual şi beneficiaţi de o reducere de 15 % din costul tratamentului ! Oferta este valabilă pănă pe data de 30 martie 2014!Înscrieri la cursul de masaj şi reflexoterapie

  - Vă anunţăm că urmatorul curs de masaj şi reflexoterapie va începe în luna februarie 2014. Perioada de înscriere : 01 ianuarie - 15 februarie 2014
 - Informaţii şi înscrieri se pot face la nr. de telefon 0722.85.10.16 si 0747.86.31.86

Ajutaţi-ne să vă oferim ceea ce vă doriţi !

Vrem să fim cei mai buni atunci când vă vom rasfăţa !

Vă rugăm să răspundeţi la întrebarile cuprinse în urmatorul
chestionar

Site actualizat la data de 12.01.2014
   Tehnica Yumeiho :

• Este alcatuita dintr-un ansamblu de procedee terapeutice manuale si exercitii complexe de reabilitare a echilibrului, simetriei, functionalitatii, respectiv a starii de sanatate.
• Procedeele terapeutice, profilactice sau corective, manuale, aplicate in cadrul terapiei Yumeiho constau in:

         ‟ tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva
         ‟ procedee de punctoterapie (oarecum similare presopuncturii si reflexoterapiei)
         ‟ tehnici si procedee speciale de masaj; elemente de stretching (intinderi, elongatii in scop curativ sau profilactic) combinate cu procedee de masaj

• Exercitiile practicate in cadrul terapiei yumeiho constau in:
         ‟ gimnastica speciala (YUMEIHO TAISO)
         ‟ tehnici de respiratie
         ‟ tehnici de relaxare

   Terapia Yumeiho nu este conceputa pentru a trata anumite probleme de sanatate, strict definite (o anumita durere, sau un anumit semn clinic), astfel suferintele sunt categorisite in sindroame, acestea sunt anlizate si abordate etiologic (cauzal) iar conduita terapeutica este adaptata fiecarui sindrom, tinand cont de particularitatile fiecarui caz (pacient) in parte.

Este metoda bazata pe actiuni manuale efectuate asupra intregului corp uman in vederea pastrarii sau ameliorarii starii de sanatate; cuprinde circa 100 de manevre care se efectueaza asupra intregului corp al pacientului.
Este cunoscuta si sub denumirea de "Metoda de indreptare a coxalelor, masaj si presopunctura" sau, "Masaj special Oriental Saionji" insa denumirea originala este terapia "Yumeiho".


Apasati click aici dacă doriţi sa aflati mai multe despre aceasta tehnica.

In curand, cabinetul nostru va organiza cursuri de initiere si perfectionare in tehnica YUMEIHO. Am lansat invitatia pentru a sustine aceste cursuri d-lui Sorin IGA, membru fondator al Societatii Romane de Yumeiho, instructor-terapeut Yumeiho, gr. 5; reprezentant international al Institutului International de Medicaina Preventiva Practica din Tokio - Japonia; presedinte al Consiliului Director al Societatii Romane de Yumeiho.
Daca sunteti interesat de aceste cursuri va rugam sa ne lasati un mesaj in pagina de contact

Pagina principala |  Servicii | Cursuri |  Masaj |  Reflexoterapie |  Consultanta | Contact
Web Design by Media Serv